אושיאניה קרוזס מציעה חוויית שייט המשלבת בין קולינריה יוצאת דופן, שירות מוקפד ואווירה אלגנטית. עם אוניות בגודל בינוני שמגיעות ליעדים ייחודיים, היא מתאימה למי שמחפש לחקור לעומק תרבויות חדשות, ולעשות זאת בקצב רגוע. גולת הכותרת של ההפלגות היא תחום האוכל – מטבחים מעולים, חומרי גלם מהשורה הראשונה, שפים בינלאומיים, מסעדות שף מגוונות ובית ספר לבישול בלב הים. לצד כל אלה, תוכלו ליהנות לאורך החופשה שלכם מיחס אישי של הצוות, מה שהופך את חוויית השייט למהנה במיוחד ובלתי נשכחת.
כל הפלגה של אושיאניה קרוזס מזמינה אתכם לחוות את היעד הבא שלכם בדרכים חדשות ומרתקות. גלו מקומות רחוקים שחלמתם לבקר בהם, ותיהנו ממסעות המובילים אתכם לפינות שונות ברחבי העולם. צרו זיכרונות בלתי נשכחים תוך כדי חוויות אותנטיות שיחשפו בפניכם את התרבות והקולינריה המקומית של כל יעד.
המסלולים של אושיאניה קרוזס נבנו במיוחד כדי לקחת אתכם אל היעדים המרתקים ביותר בעולם. האוניות שלהן קטנות אך יוקרתיות, ומאפשרות להגיע לנמלים שמיועדים רק לאניות קטנות, כולל ערים עם היסטוריה עשירה, מטרופולינים תוססים וכפרים פסטורליים לאורך החופים.
אושיאניה קרוזס מחויבת להציע לכם חוויית אוכל מעולה בים וזה לא סתם סיסמה, אלא גישה המבוססת על כל פרט ופרט. החברה שמה דגש על רכישת חומרי גלם איכותיים וייחודיים מכל רחבי הגלובוס, מטבחים מתקדמים שמתחרים ברמה של מסעדות יוקרה עם כוכבי מישלין ושפים מנוסים שצברו ידע עשיר במסעדות גורמה בהשראת המאסטר שף ז′אק פפין, המנהל הקולינרי של החברה.
במהלך ההפלגה תוכלו להנות ממבחר מסעדות גורמה המציעות מגוון רחב של מנות, כולל מאכלים בינלאומיים, מטבח איטלקי אותנטי וסטייקים איכותיים. כל המסעדות כלולות במחיר ההפלגה ואין צורך בהזמנה מראש, כך שתוכלו לבחור לאן ללכת ולאכול מתי שתרצו. המחויבות למטבח המשובח נמשכת מעבר למסעדות, וכחלק מהחוויה תמצאו על חלק מהאוניות גם בית ספר לבישול, וגם סיורים חווייתיים בשווקים המקומיים יחד עם השף של האונייה, בהם תוכלו לרכוש חומרי גלם להכנת מנות בהמשך.
שירות אישי – אושיאניה קרוז
שירות אישי בחברת אושיאניה קרוזס הוא אחד מעמודי התווך של חווית השייט שמציעה החברה. כל פרט בהפלגה מותאם אישית כדי להבטיח חוויה יוצאת דופן לכל נוסע. הצוות המקצועי והמסור מעניק תשומת לב אישית לכל אורח, תוך שמירה על יחס חמים ואדיב, ומספק שירותים ברמה הגבוהה ביותר. בין אם מדובר בהכוונה פרטנית בנוגע לאטרקציות, בקשת צרכים מיוחדים במהלך השייט או בהמלצות למנות מסעדות ייחודיות, אנשי הצוות תמיד זמינים ומוכנים לסייע.
הקפדה על נוחות ורווחת הנוסעים היא בראש סדר העדיפויות, ומסירות הצוות מתבטאת גם במענה מהיר ויעיל לכל בקשה. בנוסף, חברות בשייט מצטרפות לקבוצות קטנות, מה שמאפשר חוויית שירות פרטנית ואינטימית יותר, בלי תחושת המולה של אוניות גדולות. כל אלו יוצרים חווית נופש יוקרתית ומפנקת, בה כל נוסע מרגיש חשוב ומוערך.
הייחודיות של חברת אושיאנייה קרוזס טמונה בשילוב בין שירות ברמה גבוהה, חוויית שייט מפוארת ולקולינריה מעולה. החברה מתמקדת ביצירת חווית נופש יוקרתית ומיוחדת, שבה כל פרט קטן חשוב. אושיאניה מתגאה במטבחים חדשניים המציעים תפריטי גורמה ברמה עולמית, עם שפים מהשורה הראשונה בהשראת המאסטר שף ז′אק פפין. מעבר לכך, כל מסעדות האונייה כלולות במחיר ההפלגה, ומציעות חוויית אוכל משתנה ומגוונת, המשלבת את מיטב המטבחים הבינלאומיים והאיטלקיים.
בנוסף, החברה מציעה חוויות נוספות כמו בתי ספר לבישול על חלק מהאוניות וסיורים קולינריים בשווקים המקומיים, בהם יכולים האורחים ללמוד ולחוות את המטבח המקומי לצד השפים המנוסים. כל אלה יוצרים חווית שייט שמבוססת על פרפקציוניזם, שירות אישי, ותשומת לב לכל פרט.